Ett litet samtal

Nu har det gått för långt. Nallen har blivit kidnappad flera gånger, men nu har vi ingen aning om var han är. Och allvarligt talat bryr vi oss inte.
Det var kul de första gångerna, men nu har det gått över styr. Visst kan jag förstå att vi har varit jobbiga, men vad är det som får er att tro att vi inte kan förstå om ni säger att ni inte vill att vi ska ta med den?
Vi vet att ni har tyckt att det har varit jobbigt, men varför inte säga det till oss? Vi är inga småbarn, och när det verkligen gäller är vi allvarliga.

När man får en kommentar "vill fan döda den där björnen!" då känns allt fel.
Men inte ett jävla skit bryr man sig. Vil ni "döda" honom, fine! Gör det! Klipp sönder honom, dra av hans huvud, klipp sönder hans kläder och häng allt i en plastpåse vid mitt skåp (739). Orkar liksom inte bry sig längre.

Det är bara en sak jag inte kan förstå... Vad är det vi har gjort för fel egentilgen? Det är ju inte så att vi har tvingat er att leka med honom, eller så att vi har sagt att alla måste vara med. Det hara bara varit vi och några andra som har tyckt att det var kul. För ett tag.
Men som sagt, varför inte bara prata med oss? Vi är för fan lika gamla som ni, och om ni kan ta det, så skulle väl vi också kunna ta det?! Vi är inga jävla dagisbarn, som kommer börja storgråta om ni (snällt) säger till oss att " vet ni, den där björnen stör oss". Då kanske vi frågar varför, och även om ni inte har ett bra svar så respekterar vi det i alla fall.
Vi är faktisk människor med känslor, tankar och åsikter. Och som människor respekterar vi också era känsrol, tankar och åsikter. Men om ni inte respekterar oss, ska vi respektera er?

Men som sagt, gör vad fan ni vill. Vi bryr oss inte längre. (Det här är sista inlägget i bloggen)

Trött...

Skolan tar knäcken på oss. Aldrig har jag varit så trött sen jag började på gymnasiet. Men själva skolan väger liksom upp det hela. Kärrtorp är verkligen bra! På torsdag ska alla i skolan ha tomteluvor på sig för att fira att det snart är jul, den 10/12 ska man klä sig vackert i rött och imorron är det "Lucia-final" ;)
Imorron är det också nationella prov i matte A. Jag vet inte riktigt hur jag ska förbereda mig, för man ska ju liksom bara testas så att man vet att man kan det man ska. Inget annat liksom. Men sen har vi ju en labbrapport som ska vara inlämnad på fredag, och sen vet jag att Frida har en massa franska också. Men man får hålla ut, för om bara två veckor är det jullov!!!! Eller det är typ 12-13 skoldagar kvar, men i alla fall!
Jag tycker att vi har förtjänat det här lovet, vi har verkligen vart upptagna, men som sagt,det händer mycket kul också. Det roligaste var nog i måndags när Karl sa att vi inte behövde skriva en SO-uppsats till nästa vecka. Allt blev mycket lättare då :)
Tänkte passa på att säga att det är en läsare som har börjat kommentera. Den heter "Anonym", men det skulle vara kul om man fick veta vem det verkligen är, eller om man kunde få en vink genom att "Anonym" heter nåt annat än "Anonym" ;)
Förresten, har ni sett julkalendern? Den var faktiskt väldigt bra för att vara julkalender :) Om man har sett filmen "Gataca" kanske man kan se att den är lite liknande i miljön. Eller vad tycker ni?
Det som kan få mig på gott humör igen, är faktiskt att titta på Scrubs. Kalla mig vad ni vill, men jag gillar det jättemycket. Det har faktiskt fått mig att tänka på att jag kanske ska bli läkare... Men man behöver toppbetyg och så kanske man måste vara människa... Aja, vi får se :)
Efter min nu välförtjänta plugg-paus ska jag nu återgå till det igen. Blä.........
Men vi ses <3
                                                        

RSS 2.0