Gymnasiemässa x2

Ja, nu blev det så. Asså, att vi stog på mässan två dagar i rad :)
Vi (jag, Bex och Frida) skulle åka och hälsa på Melker när han stog på mässan igår. Vi had vår KÄR-tröjor på oss under jackorna, för att liksom visa vårt stöd.
Sen när vi kom in på mässan, var det helt sjukt mycket folk! Det var som NK:s jul-rea ungefär. Vi fick kämpa oss fram till Kärrtorps monter. Alla var upptagna med att prata och diskutera med föräldrar och altervativa elever till Kärrtorp.
Vi sptg där och kände oss nog ganska out of place, men sen gick vi fram till Liz (Kärrtorps rektor) och frågade om de möjligtvis behövde lite hjälp *blink blink*. Hon blev jätteglad att vi frågade, och sen stog vi där i tre timmar igen. Det var nästan roligare än i Fredags. Det var ju liksom svårare frågor att svara på (man märkte att vissa elever hade tagit syo:ns råd, för vilken elev frågar egentiligen "är alla era lärare behöriga?") Men sen var ju föräldrarna där också. De ville ju också fråga vissa saker, och man vra tvungan att hålla tungan rätt i munnen när man svarade.
Sen vid fyra, var dagen på mässan slut. Himla kul! Vi bad ju i fredags att få stå på Öppet Hus också, den 20 januari. 
(Jag tycker att ni borde gå dit och kolla. )
Efter det så hängde jag lite med Tina och Becca. De ville ju i och för sig vara lite ensamma, så det blev en ganska tidig kväll.
Men imorron är det skoldag igen... Pluggpluggpluggplugg... Aja, snart är det faktiskt jullov! Det kommer bli så otroligt skönt!
Men nu ska jag plugga lite ;P Men vi ses snart!

Kärleksförklaringar

Skriv din kärleksförklaring här:

Nombre:
Kom ihåg mig?

Mail så du kan få en puss tillbaka: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kärleksförklaring:

Trackback
RSS 2.0